loading
loading
Yükleniyor...
close
0553 381 80 20

Uluslararası Bağımsız Laboratuvar pırlanta sertifika Kuruluşları GİA ve HRD

  • 25.05.2017     Uluslararası Sertifika HRD ve GİA Sertifikası Ve Tavsiyeler

    Son alıcı yani perakende müşterisinin en çok merak ettiği konu Uluslararası pırlanta sertifikası nedir ve önemi,Özellikle evlilik teklifi edecek beyler tektaş pırlanta yüzük fiyat araştırmasına başlarken karşılarına çıkan dengesiz fiyatlar ve pırlanta sertifikası seçenekleri iyice kafalarının karışmasına yol açmaktadır,tabiki pırlanta işin içine girinceye kadar herkesin konuya vakıf olduğu bir alışveriş ürünü değildir bu sebeple uluslararası bağımsız sertifikalandırılmış pırlantalar dahada güven vermektedir.

    Dünyada en çok tercih edilen sertifika kuruluşları GİA ve HRD dir.bunun yanında İGİ ve İDL de tercih edilen laboratuvarlardır. 

    Pırlanta alırken en çok dikkat edilmesi gereken taş ölçü birimi 4c dir. 4c olarak adlandırılan bu ölçüler;karat ağırlığı,Berraklık,Renk,Kesim şekilleridir ve bununla birlikte pırlantayı aldığı firmanın konuya hakim olması ve gerekli bilgilendirmeyi titizlikle yapmasıdır eğer bu konuda özverili çalışan bir firma ile alışverişiniz olursa mağduriyet kesinlikle yaşanmaz. 

    Uluslararası laboratuvarlarda sertifikalandırılmış pırlantalar bu kuruluşlarda sertifikalandırıldığı için fiyatları biraz daha yüksek olmaktadır eğer firma tanıdığınız güvendiğiniz bir firma ise firma sertifika garantiside tercih edilebilir.

Size web sitemizde en iyi deneyimi sağladığımızdan emin olmak için (kişisel verilerinizi toplamamak kaydıyla) çerezler kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bu kullanımı onaylamış olduğunuz varsayılacaktır. Kapat düğmesine tıklayarak bu uyarıyı güvenli bir şekilde kapatabilirsiniz.