loading
loading
Yükleniyor...
close
0553 381 80 20

GİA ve HRD Pırlanta Sertifikaları Arasındaki Fark Nedir?

  • 18.07.2017     Uluslararası Pırlanta sertifikaları

    Pırlanta Almak İsteyen Çoğu Müşterilerimizin İlk Sorduğu Soru GİA Ve HRD Sertifikalarının Arasında Farkın Ne Olduğudur.Genelikle Bu Sorunun Sorma Gereği Gayri İhtiyari Olarak Farklı Firmalarda Gördükleri İlanlardır.Bazı Firmalarda HRD,Bazı Firmalarda İse GİA Sertifikalı Pırlantalı Ürünler Daha Pahalı Olabiliyor.

    GİA Amerikada Kurulmuş Bir Pırlanta Labaratuvarıdır Dünya Piyasasında Genellikle GİA Sertifikaları Daha Kabul Görür Bunun Sebebi Olarak Bu Kuruluş Pırlantalara Sadece Taş Sertifikası Çıkarmasıdır Ve Genellikle Tek Tip Sertifika Kullanmaktadır,Bu Yüzdende Sağlam Araştırma Yapan Ve Titiz Müşterimizin Tercihi GİA dır Ve Hatırlatmakta Fayda Olarak Türkiyede GİA Labaratuvarı Bulunmamaktadır.

    HRD Belçika Da Kurulmuş Bir Pırlanta Labaratuvarıdır,Dünyanın Bir Çok Yerinde Hizmet Veren Bir Kuruluştur hatta İstanbulda da HRD nin Labaratuvarı Bulunmaktadır,Hrd Gia ya Nazaran Daha Çeşitli Çalışmakdadır Örnek Olarak Pırlanta Sertifikası(Diamond certificate) Mücevher Sertifikası (Jewelery certificate) Çıkarmaktadır,Pırlanta ve Mücevher Sertifikalarının Arasında Fark Müşterilerimiz Tarafından En Çok Merak Edilen Konudur,Pırlanta Sertifikası Taşın Tamamının İncelendiği Net Bir İnceleme Yapılan Sertifikalardır Örnek Olarak Taşın Beraklığı Sertifikada VS1 VS2 Sİ1 Sİ2 Olarak Adlandırılabilir.Mücevher Sertifikasında Yüzük Üzerinde İncelenmiş  VS Yada SI Olarak Adlandılır Bununla Birlikte Sertifika Üzerinde Ürünün Resmi Altın Gr Ve Ayarı Yazan Sertifikalardır Bu Sertifikalarda Pırlanta İncelenmesi Yaklaşık Dır ve Sertifikada Approx Yazmaktadır.

    Yazımızı Okuduğunuz İçin Teşekkür Eder İyi Alışverişler Dileriz.

Size web sitemizde en iyi deneyimi sağladığımızdan emin olmak için (kişisel verilerinizi toplamamak kaydıyla) çerezler kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bu kullanımı onaylamış olduğunuz varsayılacaktır. Kapat düğmesine tıklayarak bu uyarıyı güvenli bir şekilde kapatabilirsiniz.